onsdag 31. mars 2010

THEA




Websters Pages... vakre ark gitt!

En del Prima, K&Company, thickers, Rock candy og div.
Fant et fantastisk flott ark med litt glansede sommerfugler, og skjærte ut den store øverst på siden. Tror jeg er litt forelsket i sommerfugler for tiden, hi hi.


















Denne kosa jeg meg skikkelig med. Herlig med litt vårfornemmelse :)

Nå er det av gårde på påskeferie!

Klem



tirsdag 30. mars 2010

Snille-onkel


Her har jeg brukt en del foskjellige papirer, litt fra restekassa og litt "nytt"... en side fra en gammel notebok og en bit av en gammel duk jeg fikk av Aina. Primablomster selvsagt, lol, (disse er pyntet med rock candy) og en perleswirl. Alle kanter er svertet med brun stempelpute.
Synes dette bildet fra sommeren i fjor var så koselig. Mia og onkel Øystein!

søndag 28. mars 2010

Lille-heksa



Enda en LO etter skisse:)

Stort sett bazill, både bling og dotted, blonder, charms fra T.H. og den andre husker jeg ikke, (men den var en gave fra snuppa mi Beate) Thickers, Tiny alphas, treet er kuttet med epic. sprayet med glimmermist og månen er punchet!
That`s it!


Resten av familien har allerede startet på påskeferien, jeg "kommer etter" tirsdags ettermiddag. Det skal bli supergodt med litt fri og ekstra mye familietid!!!

Ha en strålende søndag, og herlig påske!

Klem

onsdag 24. mars 2010

lurefjes:)


















Mia er ei skikkelig teater-berte med 100 foskjellige "lurefjes".
Ikke alltid lett å ta bilde om dagen, men de blir jo morsomme da;)
Har brukt basill, og herlige nye Prima papir <3 I LOOOVE THEM!!!
Treet er skjært ut med skalpell, (puh... lol) og det er faktisk et Prima fra i fjor tror jeg... (tusen takk snille Aina<3 ) Dette er penslet med clear rock candy, men det synes dårlig på bildet!
Fuglene var i en fantastisk pakke full av skatter fra K&Company. Farger å bli glad av synes jeg! VÅR!
Ha en deilig kveld!

mandag 22. mars 2010

...go`koz



En litt vel fargerik LO for å være meg, he he :) Kjenner det er en liten utfordring å tenke i disse fargene:) -Meeen moro da:)
Papir fra My little shoebox, thickers, Prima-blomst, chipboard-sterner fra BBP, disse malt med crackle paint og sprayet med oransje glimmermist, sommerfugl fra K&Company, bling-ramme fra et eller annet sted(...), div. bånd og stæsj!

lørdag 20. mars 2010

Happy girl



Her var målet å lage en helt "flat" LO. Har laget så mange overfylt med all mulig stæsj, og ville ha noe enkelt. Slik ble den, enkelt og greit :)
Hvit bazill, M.F.rub-ons, glitterpapir, Ainas krone-sjablong glimmermistet med den heeerlige fargen "reptide", nutmeg thickers og det var vel det hele:)

Nå er det strax tid for pizza og familiekos i sofa`n. Love it!!!
Ha en deeeilig lørdag!

onsdag 17. mars 2010

Happiness



Papir fra Autumn leaves, det er egentlig myyye glitter på dette, men det vises litt dårlig her:( chipboard fra Making memories, liten ramme fra T.H. litt fjær, en nydelig blomst ?! (he he), chipboard-snøkrystall fra Maya R., snaps fra Melissa F. m.m.
Bildet er tatt i jula, lillemor og meg i skikkelig kosehumør! Er så deilig å være ute sammen med barna! <3

søndag 14. mars 2010

Growing up...











Det går sååå fort i svingene og jeg synes barna vokser litt for fort :/
Dette bildet av Thea har jeg faktisk scrappet tidigere, men jeg liker det så godt at her er det atter en gang ;) (Hi hi)

Denne ble produsert i helga på scrappetreffet i Ålesund, etter en oppgave der jeg skulle bruke jordfarger.(Ahhh som Aina og jeg har kosa oss!!!! <3 )
Det er en skjønn forening av så mye forskjellig at husker ikke halvparten engang, lol.
Ha en deilig søndag!
Klem
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...