fredag 22. april 2011

Skissedilla #108

Har blitt inspirert av Skissedilla-skissen igjen;) og denne gangen er skissa laga av gjestedesigneren Mija, en kjempedyktig kul scrapper!


Bildet er av snuppene, på hytta i vinter!
Har brukt både noen egenproduserte- og noen kjøpeblomster, pluss litt dill og dall;)



Nå nyyyter vi sola og påskeferien sammen med familien! Våren er kommet! Livet er herlig!!!



Ha en super påske alle sammen!

onsdag 20. april 2011

Shabby...

Har laget et kort til en utfordring vi har hos Anonyme Scrappere. Temaet er Shabby Chic! Vi har fått med oss dyktige Beata Ewa Stokkeland som gjestedesigner, og hun er absolutt verdt et besøk! Hopp inn til AS for å finne ut mer, og sleng dere med på denne utfordringen. Fristen er 17.mai kl 19.00;) Ha en fiiin dag der ute!

søndag 17. april 2011

You...

Laget en enkel LO av Thea på sist treff. Fikk testet ut det nye stempelet mitt fra Prima, den ultrakule bysten her! Ellers litt knapper, dabber og Hambley-overlay;) Minstemor har akkurat fylt 5 år, og dette feires jo i flere omganger... puh;)
Nå har vi akkurat hatt familieselskap, og det var like kjekt som alltid!

Hipp hurra for Mia!!!


Ha en super helg alle sammen, og heia Aafk;)

Shapparu-shapparei;)

søndag 10. april 2011

12 år...

Enda en LO som ble produsert på treff forrige helg. Synes egentlig tiden kan stoppe opp litt nå, Thea er blitt 12 år... Hvor ble årene av da??? En heeel del deilige produkter her, bla en superfin Hambley overlay, (som vi kjøpte resten av hos Familieminner, knis) Egenproduserte- og kjøpe-blomster, perler, bling og div stæsj! Ha en deilig søndag der ute, og tuuusen takk for alle koselige kommentarer dere legger igjen! You make my day! Johoo;)

tirsdag 5. april 2011

Your smile

Laga denne til 1-års-palletten hos TCR. DIGGER fargene denne gangen, de gikk rett hjem hos meg iallefall;) Storkosa meg med de herlige nye blomstene fra Prima, litt bling, sommerfugler og LOVE! Bildet er av minstemor tidligere i år, blid og glad som vanlig. Nå er det på tide å finne loppekassa;) Ha ei flotters uke alle sammen. Johoo;)

søndag 3. april 2011

Skissedilla #105

Tid for Skissedilla, og det er kule Brit som har stått for skissen igjen. Har lekt meg med mist og rosa denne gangen. Here it goes! Det er Mia (4) som har knipset bildet her. Litt skrekkblandet fryd bak kameraet, he he.

Har fått brukt egenproduserte blomster på denne, litt gøy det og da;)


Ellers har helgen blitt brukt på SCRAPPING, og baaare det... (nesten da).

Har kosa oss på treff i Ålesund, (takk til Inger og Kristin;)) sammen med en fantastisk herlig gjeng med kreative damer!


Nå er det sofakrok og kos med jentene mine.

Gurimalla så man savner barna når man er borte en hel helg!!!

Ha en herlig søndag der ute!

Johoo:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...